Ρίχνει τους τόνους για Μαρσιάλ ο φαν Χαάλ

Gazzetta team
Ρίχνει τους τόνους για Μαρσιάλ ο φαν Χαάλ

bet365

Ο Λουίς φαν Χαάλ χαρακτήρισε υπέροχο το γκολ του Μαρσιάλ, αλλά τόνισε ότι δεν θα πρέπει να ξεφύγουν οι αντιδράσεις για τον Γάλλο επιθετικό.

«Είναι φανταστικό, δεν μπορώ να το αρνηθώ, αλλά είναι ακόμη μόλις 19 ετών. Έχει ακόμη δρόμο για να προσαρμοστεί σε μια νέα κουλτούρα και στον υψηλό ρυθμό της Premier League. Ήταν η σωστή στιγμή για να παίξει. Πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, έχει ταχύτητα και ντρίμπλα και το τελείωμα ήταν φανταστικό» δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός, ξεκαθαρίζοντας: «Ακόμη κι έτσι, δεν μπορείς να περιμένεις συνέπεια στην απόδοση από παίκτες σε αυτήν την ηλικία. Μπορείς να το ζητήσεις από τον Σβαϊνστάιγκερ και τον Κάρικ, αλλά όχι από 19χρονους ποδοσφαιριστές. Όταν πετυχαίνεις ένα γκολ σαν του Άντονι (Μαρσιάλ), δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα. Τον θέλαμε γιατί είναι ο καλύτερος στην ηλικία του. Αλλά θέλει χρόνο. Είναι μαζί μας μόλις τρεις μέρες, πολύ λίγος χρόνος για να κρίνεις την προσωπικότητά του, αλλά έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα