Τέλος ο Ντούνης από ΑΕΚ

Τέλος ο Ντούνης από ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Ντούνης από ΑΕΚ

bet365

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Μάρκος Ντούνης. Όπως ανακοίνωσε η Ένωση λύθηκε το συμβόλαιο με τον άλλοτε άσο του Πανιωνίου.

Μετά από μόλις ένα χρόνο παρουσίας ο Μάρκος Ντούνης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για την λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ντούνης μετακόμισε το καλοκαίρι του 2014 στην ΑΕΚ από τον Πανιώνιο με ελεύθερη μεταγραφή αλλά την φετινή σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του 23χρονου άσου δεν αποκλείεται να είναι ο Άρης ο οποίος έχει δείξει ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Ντούνη για τη λύση του συμβολαίου του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα