Έκλεισε Ρόβα ο Άρης!

Gazzetta team
Έκλεισε Ρόβα ο Άρης!

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέλαβε τον Άρη και ξεκίνησε μεταγραφική αντεπίθεση. Μετά τους έξι που αποκτήθηκαν την Πέμπτη, και τις τέσσερις ανανεώσεις, οι «κίτρινοι» είναι μια ανάσα από τον Βασίλη Ρόβα.

Στον Άρη έχουν σηκώσει μανίκια και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα μπορέσει αυτό που έχασε πέρυσι-την άνοδο-να το κερδίσει φέτος. Έτσι, μετά τους Κόκε, Ραούλ Μπράβο, Τζινάρ, Παυλίδη, Τάτο, Τσουμάνη που αποκτήθηκαν και τις τέσσερις ανανεώσεις ((Καλογέρης, Λιόνης, Γεωργιάδης, Σαμαράς), άλλος ένας παίκτης προβάρει τα «κίτρινα».

Ο λόγος για τον Βασίλη Ρόβα ο οποίος δεν υπολογιζόταν από την ΑΕΚ και έδωσε το ΟΚ ώστε να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ρόβας θα αγωνιστεί στον Άρη, αφού είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας και την σεζόν 2009-10, και κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Προοδευτική, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Πανιώνιο, Απόλλωνα, και ΑΕΚ.

Επίσης, δεν αποκλείεται εκτός από τον Ρόβα άλλος ένας παίκτης της ΑΕΚ να κάνει την διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη αφού και ο Μάρκος Ντούνης είναι στο στόχαστρο του Θόδωρου Καρυπίδη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα