Βαρύ πρόστιμο σε ΑΕΚ

Gazzetta team
Βαρύ πρόστιμο σε ΑΕΚ

bet365

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καθώς για τα δύο ματς της Σούπερ Λίγκας θα πρέπει να δώσουν συνολικά 25.000 ευρώ.

Ημέρα απολογιών η σημερινή, με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας να γνωστοποιεί τις ποινές μετά τις απολογίες των ομάδων για την 1η και 2η αγωνιστική. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που καλείται να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς και για τις δύο αγωνιστικές θα πρέπει να δώσει 25.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις έχουν ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Α.Ε.Π. Ηρακλής, Ν.Αμανατίδη (γυμναστή): Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Αμανατίδη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν.Αμανατίδη την α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Απορρίπτει ισχυρισμό του άρθρου 14 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σ’ αυτήν πειθαρχική παράβαση κατ’ αναλογική εφαρμογή του άρθρου 384 Π.Κ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

* Οι κάτωθι κλήσεις αφορούν την 1η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα