«Βολές» σε Βασσάρα για.... ντοκιμαντέρ (pics)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
«Βολές» σε Βασσάρα για.... ντοκιμαντέρ (pics)

bet365

Ενα ντοκιμαντέρ που δεν προβλήθηκε ποτέ στη Ρουμανία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για τον Κύρο Βασσάρα. Τον κατηγορούν για σπατάλη, χωρίς να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί η Ομοσπονδία της Ρουμανίας να καρπώνεται την εξαιρετική πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Euro, ωστόσο έχει... θέματα να λύσει. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Gazeta Sporturilor» ο πρόεδρος των Διαιτητών της Χώρας, Κύρος Βασσάρας πήρε χρήματα για από την Ομοσπονδία για ένα ντοκιμαντέρ που δεν... προβλήθηκε ποτέ. Μάλιστα, αναφέρει αναλυτικά τι...έφαγε και τι ήπιε μαζί με την παρέα του...Αναλυτικά: «Τον Οκτώβριο του 2013, όταν ο Κύρος Βασσάρας ήταν υπεύθυνος διαιτητών στη Ρουμανία ήρθε στο Βουκουρέστι με τον Πλάτωνα Μποζατζίδη και τον Μάνθο Χρυσόστομο για να οργανώσει μια κινηματογραφική προβολή με πολλούς διεθνείς διαιτητές. Ηταν πιλοτική φάση, η οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για την κατάρτιση των διαιτητών.

Μένοντας στην Ρουμανία από 19-21 Οκτωβρίου 2013 οι τρεις διαιτητές έκαναν ότι μπορούσαν για να είναι ευχαριστημένοι από την Ομοσπονδία. Ο Κύρος και οι φίλοι του έδωσαν μία εφαρμογή για βίντεο αν και η Ομοσπονδία είχε ειδικό επί του θέματος. Αυτό επέφερε περισσότερα έξοδα. Οι Βασσάρας - Μποζατζίδης - Χρυσόστομος έμειναν σε ξενοδοχείο που κόστισε 3.853 λέι. Υπήρχαν και άλλοι επτά λογαριασμοί, που άξιζαν 1.813 λέι. Συνολικά 5.666 λέι ( 1.300 ευρώ).

Εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή, η παρέα κατανάλωσε 18 λουκάνικα (παραδοσιακό ρουμάνικο φαγητό, 3 φαγητά με παστουρμά, έξι μερίδες mix grill, μοσχάρι στιφάδο, σούπες, μπύρες, καφέ και χυμούς. Ετσι, το κόστος ανέβηκε επιπλέον 931 ευρώ και η όλη υπόθεση κόστισε περισσότερα από 2.200 ευρώ.

Το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν και φωτογραφίες... Χρήματα από την ρουμανική Π.Ο. δεν έχουν πάει σε ομάδες και διαιτητές στην Ρουμανία αλλά ο Βασσάρας και οι φίλοι του έκαναν ότι έκαναν...»

Το συμπέρασμα των Ρουμάνων για τον πρόεδρο της Ρουμανικής Ενωσης Διαιτητών είναι πως «Εφαγε, ήπιε, έμεινε σε ξενοδοχείο με τα χρήματα της Ομοσπονδίας και κινηματογράφησε κάτι που δεν προβλήθηκε ποτέ…

Οσον αφορά τις απολαβές του Κύρου Βασσάρα από την Ομοσπονδία, αυτές αγγίζουν τις 6000 ευρώ τον μήνα, ενώ το πακέτο περιλαμβάνει δυο εισιτήρια τον μήνα μετ επιστροφής για Ελλάδα, σπίτι στο Βουκουρέστι και ρήτρα καταγγελίας που φτάνει τις 72.000 ευρώ!

 

Τελευταία Νέα