Ανέλαβε τις ακαδημίες της ΑΕΚ ο Γεωργέας!

Ανέλαβε τις ακαδημίες της ΑΕΚ ο Γεωργέας!

Gazzetta team
Ανέλαβε τις ακαδημίες της ΑΕΚ ο Γεωργέας!

bet365

Ο Νίκος Γεωργέας θα υπηρετεί πλέον την αγαπημένη του ΑΕΚ από το πόστο του συντονιστή σε θέματα οργάνωσης των τμημάτων υποδομής!

Ο επί 14 χρόνια ποδοσφαιριστής και άλλοτε αρχηγός της «Ένωσης», αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε τερματίζοντας την καριέρα του να συνεχίσει να βρίσκεται στον σύλλογο και να δουλέψει στις ακαδημίες, όπως θα γίνει από εδώ και πέρα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με την ιδιότητα του συντονιστή σε θέματα οργάνωσης των τμημάτων υποδομής ο επί δεκατέσσερα χρόνια ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός της ομάδας, Νίκος Γεωργέας, συνεχίζει από άλλο πόστο την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΚ.

Επίσης τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις δώδεκα το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών, Μιχάλης Μητροτάσιος καλεί τους εκπροσώπους του Τύπου στο ΟΑΚΑ για συζήτηση και ενημέρωση σχετικά με το νέο οργανόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα