Επιστροφές και απουσίες στον Ατρόμητο

Επιστροφές και απουσίες στον Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφές και απουσίες στον Ατρόμητο

bet365

Το τεχνικό τιμ του Ατρομήτου συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας την Τετάρτη, έχοντας επιστροφές αλλά και απουσίες.
Στο αθλητικό της κέντρο συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στο Περιστέρι (18.15). Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος και οι Μπάρκας, Νάτσος οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνικές Ελπίδων και Νέων αντίστοιχα. Ο Γκορμπούνοφ αναμένεται αργά το βράδυ στην Αθήνα και την Πέμπτη θα προπονηθεί με την ομάδα.
O Μπάλλας για προληπτικούς λόγους (μικρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό) γυμνάστηκε μόνος του αλλά αύριο Πέμπτη θα ενσωματωθεί κανονικά. Ο Έμπου έχει ξεκινήσει στο γυμναστήριο του αθλητικού κέντρου φυσικοθεραπεία αλλά και ασκήσεις με την ειδική συσκευή παθητικής κίνησης «Cpm». Για αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα