Στην τελική ευθεία η «Αγια-Σοφιά»

Στην τελική ευθεία η «Αγια-Σοφιά»

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία η «Αγια-Σοφιά»

bet365

Η 22η Σεπτεμβρίου είναι η πλέον κρίσιμη ημερομηνία, αφού αν η ΑΕΚ πάρει την οικοδομική άδεια, μπορεί να ξεκινήσει τα έργα για την ανέγερση του νέου της γηπέδου και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο στόχο της.

Δύο εβδομάδες απομένουν ώστε η ΑΕΚ να μάθει την απόφαση που θα προκύψει από τη δημόσια διαβούλευση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και αποτελεί αυτήν τη στιγμή το μοναδικό εμπόδιο ώστε να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς». Όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έχουν εγκαταλείψει ούτε δευτερόλεπτο το πρότζεκτ και με μπροστάρη το Δημήτρη Μελισσανίδη έχουν φροντίσει ώστε όλα να είναι έτοιμα με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για να ξεκινήσουν τα έργα.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος έχει στο πλευρό του 18 μηχανικούς, που έχουν ολοκληρώσει τις μελέτες και έχουν ρυθμίσει κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται και σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού και την εταιρεία που θα αναλάβει το πρακτικό κομμάτι, περιμένουν το «πράσινο φως» για να βάλουν μπροστά τις ενέργειες.

Πίσω δεν έχει μείνει ούτε το ζήτημα της εμπορικής χρήσης του γηπέδου, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κάνει μία σειρά επαφών σε Ελλάδα και εξωτερικό, φέρνοντας στο τελικό στάδιο τις συζητήσεις που αφορούν την εμπορική ονομασία της «Αγια-Σοφιάς» και την εκμετάλλευση συγκεκριμένων θυρών του γηπέδου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνιών που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα φέρουν σημαντικά έσοδα που θα αξιοποιηθούν για το χτίσιμο του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα