Οι εκκρεμότητες Super League - ΟΠΑΠ

Δημήτρης Τομαράς
Οι εκκρεμότητες Super League - ΟΠΑΠ

bet365

O ΟΠΑΠ σε επιστολή του απάντησε αρνητικά στα δύο αιτήματα που υπήρξαν από πλευράς Super League μετά από διαφωνίες ορισμένων μελών της που αφορούσαν στο κομμάτι της χορηγίας του.

Η Super League μετά το Δ.Σ. της περασμένης Παρασκευής έστειλε στον ΟΠΑΠ μία επιστολή με την οποία ξεκαθάριζε πως συμφωνούσε στο οικονομικό σκέλος μετά τη νέα προσφορά του. Τα... αγκάθια ήταν τα εξής: το πρώτο η διαφωνία των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Βέροιας σχετικά με την αποκλειστικότητα της φανέλας και το δεύτερο η αξίωση πέντε ομάδων, που είναι στο κατώτερο γκρούπ των αποδοχών για την φανέλα.

Οι ομάδες αυτές ζητούσαν να πάρουν τα ίδια χρήματα με πέρυσι. Μεταξύ άλλων ήταν ο Πανιώνιος με την Καλλονή και ενώ ο ΟΠΑΠ είχε ορίσει για τις πέντε αυτές ομάδες ένα ποσό γύρω στις 180.000 ευρώ. Ο ΟΠΑΠ απάντησε στην Super League και με κοινοποίηση της επιστολής του σε όλους τους συλλόγους της Λίγκας. Εκεί διευκρινίζει πως δεν διαφοροποιεί τίποτα, αρνούμενος να αποδεχθεί αυτά τα αιτήματα.

Έτσι το θέμα Super League - ΟΠΑΠ παραμένει ανοιχτό... Και φυσικά θα υπάρξει νέα σειρά επαφών για να βρεθεί η χρυσή... τομή και να μπορέσει να... κλειδώσει η συμφωνία των δύο πλευρών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα