Για μπάνιο Χολέμπας και Μήτρογλου μετά την νέα ξεφτίλα!

Για μπάνιο Χολέμπας και Μήτρογλου μετά την νέα ξεφτίλα!

Gazzetta team
Για μπάνιο Χολέμπας και Μήτρογλου μετά την νέα ξεφτίλα!

bet365

Η Εθνική Ελλάδος πηγαίνει από την μία «σφαλιάρα» στην άλλη, δεν έχει κάνει νίκη στον όμιλο και Χολέμπας-Μήτρογλου βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου σε γνωστή παραλία της Αττικής.

Μετά από μια δεκαετία με τεράστιες επιτυχίες, η Εθνική Ελλάδος έχει επιστρέψει σε μέρες ντροπής, σε μέρες που θυμίζει σκορποχώρι και όχι ομάδα, με την ευθύνη να βαραίνει πρωτίστως την διοίκηση Σαρρή και τώρα εκείνη του Γκιρτζίκη που διέλυσαν όλο το οικοδόμημα. Φυσικά άμοιροι ευθυνών δεν είναι και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίο στον πιο «εύκολο» όμιλο, έχουν καταφέρει να χάσουν δύο φορές από τους ψαράδες των Φερόε και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, να μην έχουν κάνει... σεφτέ!

Η ήττα από την Φινλανδία βύθισε στον πάτο της βαθμολογίας την Εθνική, ο κόσμος που πήγε στο γήπεδο «έκραξε» και ζήτησε αλλαγή, όμως, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές δείχνουν να μην καταλαβαίνουν την κατάσταση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι Κώστας Μήτρογλου και Χοσέ Χολέμπας. Οι δύο διεθνείς βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου σε γνωστή παραλία της Αττικής, με τον κόσμο να τους κοιτάζει... άφωνος, μη μπορώντας να πιστέψει ότι μετά από το νέο κάζο, εκείνοι απολάμβαναν το μπανάκι τους. Φυσικά και δεν αλλάζει τίποτα το γεγονός ότι πήγαν στην παραλία, ούτε αν έμεναν σπίτι τους η Εθνική θα έπαιρνε την πρόκριση στο Euro 2016. Η συμπεριφορά, όμως, αυτή δείχνει πως δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται. Είναι ένα ακόμη σημάδι πως η πρωταθλήτρια του 2004 χρειάζεται «γκρέμισμα» και χτίσιμο από την αρχή, πάνω σε στέρεες ποδοσφαιρικές βάσεις και απεγκλωβισμένη από ασθένειες του παρελθόντος.

 

Τελευταία Νέα