Η Ρεάλ στο πλευρό των προσφύγων

Gazzetta team
Η Ρεάλ στο πλευρό των προσφύγων

bet365

Μετά την Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο πλευρό των προσφύγων. Με ανακοίνωσή της η «βασίλισσα» γνωστοποίησε ότι θα δώσει το ποσό του ενός εκατ. ευρώ για βοήθεια.

Στο πλευρό των προσφύγων που έχουν φτάσει στην Ισπανία είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την προσφορά του ποσού του ενός εκατ. ευρώ στην πολιτική ηγεσία της χώρας το οποίο θα διατεθεί για την βοήθεια των προσφύγων.

Στο 1.95 προσφέρεται στην Sportingbet το ενδεχόμενο η Ρεάλ Μαδρίτης να σημειώσει παραπάνω από δυο γκολ στο επερχόμενο ματς της La Liga κόντρα στην Εσπανιόλ.

Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μαριάνο Ραχόι, για να του κάνει γνωστή την πρόθεση της Ρεάλ αλλά και για την βοήθεια του συλλόγου και με άλλες ενέργειες όπως ο ρουχισμός των προσφύγων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα