Παραμένει στην λίστα της Μαρσέιγ ο Μπεργκ

Θοδωρής Βασίλης
Παραμένει στην λίστα της Μαρσέιγ ο Μπεργκ

bet365

Ο Μπεργκ αποτελεί την καψούρα του Μίτσελ και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο η Μαρσέιγ να επανέλθει για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Η Μαρσέιγ προσπάθησε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να αποκτήσει τον Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να δίνει αρνητική απάντηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ο ο Μίτσελ συνεχίζει να έχει τον Σουηδό στην λίστα του για τον Ιανουάριο και δεν αποκλείεται οι Φωκαείς να επανέλθουν με νέα πρόταση.

«Είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα. Δεν αρκείται μόνο στο σκοράρισμα, αλλά βοηθάει σε πολλούς τομείς. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, ξέρει πώς να κινηθεί και εκτός περιοχής και πώς να βρει τους συμπαίκτες του», ανέφερε στους ανθρώπους της Μαρσέιγ ο Ισπανός τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα