Διαψεύδει για Ραΐκοβιτς

Διαψεύδει για Ραΐκοβιτς

Gazzetta team
Διαψεύδει για Ραΐκοβιτς

bet365

Μπορεί οι Σέρβοι να στέλνουν τον Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς στον ΠΑΟΚ, ο οποίος διαψεύδει το όποιο ενδιαφέρον για τον 26χρονο σέντερ μπακ.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Σέρβος στόπερ που παραμένει χωρίς ομάδα ακόμη, μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Αμβούργο, δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα από τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα.

Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης ο ΠΑΟΚ στη φετινή Super League. Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 1.62 να φύγει ο "δικέφαλος" με τρίποντο από τη Βέροια.

Ο Άρνεσεν, που ήταν ο άνθρωπος που πήρε τον Ραΐκοβιτς σε Τσέλσι και Αμβούργο, φαίνεται πως έχει αλλάξει άποψη για τις ικανότητες του παίκτη και δεν τον απασχολεί πλέον. Ακόμη, ο ΠΑΟΚ αν κάνει τελικά κίνηση για να ενισχυθεί, αυτή θα γίνει πιθανότατα για επιτελικό χαφ και δύσκολα για κεντρικό αμυντικό. Η ΠΑΕ διέψευδε και τη Παρασκευή (4/9) τα περί ενδιαφέροντος για τον διεθνή αμυντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα