Πόντες: «Δεν πήγαμε καλά»

Gazzetta team
Πόντες: «Δεν πήγαμε καλά»

bet365

Ο Λιονέλ Πόντες μίλησε για καλό τεστ κόντρα στην ΑΕΚ, που όμως δεν έβγαλε με επιτυχία ο Παναιτωλικός, χωρίς αυτό να μειώνει το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα. Ανοικτό παράθυρο για ενίσχυση με ελεύθερους.

«Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά. Είναι ένα ματς που ζητήσαμε να γίνει, ξέραμε την δυσκολία του αντιπάλου. Θέλαμε δύσκολο ματς και υψηλό ανταγωνισμό για να τεστάρουμε δυνατότητες μας. Δεν πήγαμε καλά, αλλά αυτό δεν μειώνει το καλό ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Θέλαμε υψηλή συγκέντρωση στο παιχνίδι μας» δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, προσθέτοντας: «Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα από εμάς και ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες της, εμείς δεν ήμασταν. Έτσι δεν μπορέσαμε να ισορροπήσουμε. Σε κάποια σημεία φάνηκε η ποιότητα της ΑΕΚ, κυρίως ατομικά και λιγότερο ομαδικά».

Αναφορικά με την πιθανότητα να κοιτάξει ελεύθερους ποδοσφαιριστές η ομάδα του Αγρινίου, εξήγησε: «Έχει κλείσει το ρόστερ για εμάς, όμως υπάρχουν ελεύθεροι. Αν βρεθούν περιπτώσεις θα τις εξετάσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα