ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπερμπάτοφ η προπόνηση

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπερμπάτοφ η προπόνηση

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπερμπάτοφ η προπόνηση

bet365

Με τον Βούλγαρο επιθετικό να βρίσκεται στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση που είχε και οικογενειακό δίτερμα.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: " Γεμάτη μάχες, ποδόσφαιρο και γκολ ήταν η προπόνηση της Παρασκευής (04.09) με τον Ιγκόρ Τούντορ να επικεντρώνεται στην κυκλοφορία της μπάλας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο με στόχο το γρήγορο transition game με τους ποδοσφαιριστές να πρέπει να κυκλοφορούν τη μπάλα με τη μία υπό το καθεστώς πίεσης, ασκήσεις για τελείωμα των φάσεων με ομάδες 3 εναντίον 3. Στο τέλος, οι παίκτες μοιράστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ απουσίαζε λόγω της επιστροφής του στη Βουλγαρία για προσωπικούς λόγους. Το Σάββατο (05.09) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα