Δέλλας: «Εμπιστοσύνη και δουλειά»

Δέλλας: «Εμπιστοσύνη και δουλειά»

Gazzetta team
Δέλλας: «Εμπιστοσύνη και δουλειά»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας έκλεισε το θέμα των μεταγραφών για την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται και στην επιστροφή των Πέτρου Μάνταλου και Μιγκέλ Κορδέρο.

Γύρω από την ΑΕΚ έγινε μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες μέρες λόγω της απόφασης να μην προχωρήσουν σε ακόμη μία μεταγραφή, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την ομάδα. Αυτό ουσιαστικά είπε ο Δέλλας, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του και στη δουλειά που γίνεται.

«Με κάλυψε απόλυτα η θέση της διοίκησης. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδια που είναι στην ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά με αυτά τα παιδιά και αυτή την εμπιστοσύνη και αυτή τη δουλειά περιμένουμε να την βγάλουν στο γήπεδο», τόνισε ο προπονητής της Ενωσης και συμπλήρωσε: «Το πιο σημαντικό για μένα ειναι η ένταξη στην ομάδα παιδιών όπως ο Μάνταλος και ο Κορδέρο που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα