Ηρακλής: Φιλικό με Αγιονέρι

Ηρακλής: Φιλικό με Αγιονέρι

Gazzetta team
Ηρακλής: Φιλικό με Αγιονέρι

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αύριο (5/9) στο φιλικό με τον Εθνικό Αγιονερίου τους παίκτες που έχουν πάρει μέχρι στιγμής ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ηρακλής: "Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, η οποία ήταν και η τελευταία ενόψει του αυριανού φιλικού που θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα, στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς, με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.
Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για τη γειτονική πόλη, η οποία και θα αποτελείται από μόλις 16 ποδοσφαιριστές.
Οι παίκτες είναι οι εξής: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Χαντί, Στάμου, Μακρής, Λουκίνας, Πασάς, Κάσσος, Μπουλούτ, Βέλλιος.
Στις 10 το πρωί, θα προπονηθούν κανονικά άλλοι 10 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας: Περνίς, Λαδάς, Τσότρας, Ζαμπάζης, Λάζαρ, Περόνε, Ρομάνο, Μπαρτολίνι, Μουχάλης, Σαραμαντάς".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα