Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-3

Gazzetta team
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-3

bet365

Ο Μπουονανότε σκόραρε, ο Μάνταλος γύρισε με ασίστ και ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την ΑΕΚ που είδε στο φιλικό με τον Παναιτωλικό (0-3) στο Αγρίνιο.

Το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό αγώνα δεν είχε, δεν έχει και ποτέ δεν θα αποκτήσει κάποια αξία... Η ΑΕΚ, επομένως, δεν πήγε στο Αγρίνι με στόχο... ντε και καλά να νικήσει τον Παναιτωλικό. Πήγε για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και κυρίως για να δει ο Τραϊανός Δέλλας κάποιους παίκτες του. Ο Μπουονανότε, που ήταν ένας εξ αυτών, σκόραρε με πέναλτι και -σύμφωνα με παρόντες- έδειξε να «μπαίνει» περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας, ο Μάνταλος επανεμφανίστηκε μετά τις 11 Μαρτίου και έδωσε ασίστ ενώ ο Κρισάντους κέρδισε πέναλτι και βρήκε και δίχτυα! Επαιξαν και οι Ντίντακ και Αρθο για την Ενωση, για την οποία σκόραρε και ο Βασιλαντωνόπουλος.

Σε ό,τι αφορά το ματς, η ΑΕΚ του 4-2-3-1 είχε τον Μπουονανότε σε ρόλο 10αριού και αυτός ήταν που είχε την πρώτη καλή στιγμή (φάουλ που απέκρουσε ο Στεφανάκος στο 4'), δείχνοντας σιγά-σιγά πιο απελευθερωμένος. Ο Αργεντίνος έπαιρνε πρωτοβουλίες, ταλαιπωρούσε τους αντιπάλους του με την τεχνική του σε κάποιες περιπτώσεις και τελικά σκόραρε στο 17'. Ο Κρισάντους ανατράπηκε από τον Κούσα, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Μπουονανότε από τα 11 βήματα έκανε το 0-1. Η Ενωση είχε τον έλεγχο, έκανε το παιχνίδι της, απείλησε στο 30' με πολύ καλή μακρινή εκτέλεση φάουλ του Γκάλο (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Στεφανάκος) και τελικά έφτασε στο 0-2 στο 35': Σέντρα του Ντίντακ από αριστερά, ο Ανάκογλου πίεσε την άμυνα για να κλέψει την μπάλα και πάσαρε στον Κρισάντους, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα. Οι Κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος αλλά ο Μπαρμπόσα, στο 45', δεν τα κατάφερε στο τετ α τετ μετά την κάθετη πάσα του Σιμόες.

Τα πράγματα παρέμειναν τα ίδια και στην επανάληψη, παρά τις προσπάθειες του Παναιτωλικού να βελτιωθεί. Οι γηπεδούχοι το πάλευαν αλλά η ΑΕΚ δεν ένιωσε κάποια απειλή, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να χάνεται σταδιακά μετά το 60' αφού οι προπονητές άρχισαν τις αλλαγές... Μία από αυτές ήταν και ο Μάνταλος, ο οποίος επέστρεψε σε ματς της Ενωσης μετά τον τραυματισμό του στις 11 Μαρτίου! Στα θετικά για τον Δέλλα και η επανεμφάνιση του Κορδέρο, με τον Μάνταλο όμως να κλέβει τις εντυπώσεις και να δίνει και την ασίστ στο 85', με γύρισμα από αριστερά, για το 0-3 από τον Βασιλαντωνόπουλο. Λίγα λεπτά μετά, στο 89', ο Μάνταλος πήγε να... απολαύσει την επανεμφάνιση του με ωραίο σουτ αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Παναιτωλικός (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος (46’ Κυριακίδης), Κουτρομάνος (46’ Μπεχαράνο), Κούσας (71΄Χαντάκιας), Παπάζογλου (86’ Ζαρκάδας), Μαρτίνεζ, Μάκος (71’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο (46’ Ρουσκουσέδα), Ουάρντα (61΄Ρομέρο), Καπέλ (79’ Μίλιο), Μαρκόφσκι (71΄Βασιλείου), Βιγιαφάνες (71΄Καμαρά).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης (60’ Βούρας), Γκάλο (60’ Σοϊλέδης), Ντίντακ (69’ Πεταυράκης), Αρθο (65’ Κολοβέτσιος), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (60’ Ανδρεόπουλος), Σιμόες (69’ Φαγέ), Μπουονανότε (74’ Μάνταλος), Ανάκογλου (74’ Κορδέρο), Μπαρμπόσα (60’ Βασιλαντωνόπουλος), Κρισάντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα