Παπαθανασάκης: "Για δύο λόγους πήγαμε στον ΟΠΑΠ"

Παπαθανασάκης: "Για δύο λόγους πήγαμε στον ΟΠΑΠ"

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: "Για δύο λόγους πήγαμε στον ΟΠΑΠ"

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης εξήγησε τους λόγους που ο Ηρακλής είπε τα "ναι" στην πρόταση του ΟΠΑΠ. Ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε κι άλλη εταιρία που ενδιαφέρθηκε, αλλά έκανε "παιχνίδια".

Ο πρόεδρος του Ηρακλή στο περιθώριο της συνέντευξης για τις Ακαδημίες της ομάδας μίλησε για την συνεργασία που έχει η ΠΑΕ με τον ΟΠΑΠ, αλλά και για την συμφωνία με την Turkish Airlines.
"Για δύο λόγους πήγαμε με τον ΟΠΑΠ, ο ένας είναι ότι άλλαξαν τους όρους συμφωνίας, όχι τα λεφτά, αλλά τους λόγους. Τον δεύτερο θα τον κρατήσω για εμένα, δεν θα πω περισσότερα πράγματα. Κάποιες φορές όταν τα λεφτά είναι στο τραπέζι, απλά τα αρπάζεις. Υπήρχε μια άλλη εταιρεία η οποία έκανε «παιχνίδια» και έδωσα εντολή να μην προχωρήσουμε", ενώ για τις τουρκικές αερογραμμές είπε τα εξής: "Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα δείτε κάποια πράγματα σχετικά με την Τurkish, τα ξέρει καλύτερα ο κ. Γραμμένος. Εμείς θέλουμε μια ευρύτερη συνεργασία με την Turkish Airlines, δεν αναφερόμαστε σε μια απλή χορηγία. Είναι σημαντικό που οι άνθρωποι της θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Μας δείχνουν εμπιστοσύνη για το τι μπορούμε να κάνουμε στο ποδόσφαιρο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα