Ηρακλής: Ζιαμπάρης μέχρι το 2018

Ηρακλής: Ζιαμπάρης μέχρι το 2018

Gazzetta team
Ηρακλής: Ζιαμπάρης μέχρι το 2018

bet365

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Νίκος Ζιαμπάρης. Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβολαίου του και δήλωσε χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη.

Ο Ζιαμπάρης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους "κυανόλευκους" και τα επόμενα χρόνια, καθώς σήμερα (4/9) υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: "Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συμβολαίου του αμυντικού Νίκου Ζιαμπάρη με την ομάδα μας για τα επόμενα τρία χρόνια".

Ο 24χρονος αμυντικός με δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Ηρακλή και θα συνεχίσω να το κάνω έως το 2018. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, και έχω την αίσθηση ότι το ίδιο πίστευαν τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο προπονητής μου Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ηρακλή".

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από την δική του πλευρά είπε: "Μας γεμίζει περηφάνια το γεγονός ότι ο Νίκος, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας την περσινή σεζόν, υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια. Στόχος μας είναι να χτίσουμε την ομάδα μας με ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Νίκος, και ειλικρινά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε τα εξής: "Ο Νίκος είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες από την έναρξη της περασμένης σεζόν, ο οποίος πάντα αγωνίζεται με την καρδιά και την ψυχή του. Σαν ένας από τους νεαρούς παίκτες που διαθέτουμε, πιστεύω πως ο Νίκος θα συνεχίσει την εξέλιξή του και θα γίνει πολύ ξεχωριστός παίκτης. Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο δέσιμο της ομάδας, την ώρα που ο Ηρακλής συνεχίζει να μεγαλώνει και όλο αυτό έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο μέσα στο γήπεδο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα