«'Εχασε» τον πατέρα του ο Έμποου

«'Εχασε» τον πατέρα του ο Έμποου

Gazzetta team
«'Εχασε» τον πατέρα του ο Έμποου

bet365

Ίσως τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του βιώνει ο Πάπε Έμποου ο οποίος έμαθε το θλιβερό μαντάτο της απώλειας του πατέρα του που ζούσε στη Σενεγάλη.

Ο ποδοσφαιριστής μόλις χθες πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών έχοντας υποβληθεί σε σοβαρή εγχείριση στο γόνατο που θα τον αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων.

Λόγω της μετεγχειρητικής του κατάστασης και του κινδύνους να υποστεί θρομβώσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης, το ιατρικό επιτελείο του ζήτησε να μην ταξιδέψει στη Σενεγάλη γνωρίζοντας πόσο οδυνηρό είναι αυτό.

Έτσι ο Πάπε δεν θα μπορεί να πει στον πατέρα του το «τελευταίο αντίο» γνωρίζοντας και ο ίδιος πόσους κινδύνους εγκυμονούσε ένα τέτοιο ταξίδι. Ωστόσο μόλις η κατάσταση του το επιτρέψει, θα επισκεφθεί την πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Συλλυπητήρια έδωσε και η ΠΑΕ Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν στον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια».

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Στέφανο Ναπολεόνι θα κάνει σήμερα και αύριο ατομική προπόνηση και τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί κανονικά. Αύριο (Σάββατο) θα γίνει πρωινή προπόνηση και την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα