Επαφές ΠΑΟΚ με Sportingbet

Επαφές ΠΑΟΚ με Sportingbet

Απόστολος Παγώνης
Επαφές ΠΑΟΚ με Sportingbet

bet365

Μια μέρα μετά την... βόμβα Μπερμπάτοφ, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για ένα ακόμη μεγάλο deal! Αυτό που αφορά την διαφήμιση στην φανέλα, καθώς υπήρξε στην Τούμπα συνάντηση με τους εκπροσώπους της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet, σε μια προσπάθεια να βρεθεί χορηγός.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να κινηθούν αυτόνομα καθώς θεωρούν η προσφορά του ΟΠΑΠ μέσω της κεντρικής διαχείρισης είναι πολύ μικρή. Έτσι λοιπόν σήμερα (3/9)
βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και είχαν συζητήσεις με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ άνθρωποι της μεγάλης στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet. Οι δύο πλευρές για αρκετή ώρα συζήτησαν δεδομένα για το ενδεχόμενο συνεργασίας και οριστικές αποφάσεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα