Τα είπα Τούντορ-Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

Τα είπα Τούντορ-Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Τα είπα Τούντορ-Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκορ Τούντορ καλωσόρισε στη Ν. Μεσημβρία το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 34χρονος επιθετικός και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει από για να είναι έτοιμος το επόμενο διάστημα.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε σήμερα( 3/9) ο Μπερμπάτοφ με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος επιθετικός λίγο πριν βγει από τα αποδυτήρια της Ν. Μεσημβρίας είχε μια συνομιλία με τον Ιγκορ Τούντορ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Μπερμπάτοφ ενημέρωσε πως είναι σε καλή κατάσταση και νιώθει έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο. Ωστόσο ο 34χρονος επιθετικός θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα στο ματς με την Γκαμπάλα για το Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα