«Θα κριθούμε στο τέλος»

«Θα κριθούμε στο τέλος»

Γιώργος Τσακίρης
«Θα κριθούμε στο τέλος»

bet365

Στην ΑΕΚ έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο υλικό που υπάρχει στην ομάδα και θεωρούν ότι ο πιο σωστός δρόμος είναι το χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας και όχι η... αγορά της.


Η απόφαση της Ενωσης να μην προχωρήσει σε κάποια άλλη μεταγραφή και ειδικά σε αυτή του σέντερ φορ, την οποία άπαντες περίμεναν, προκάλεσε διάφορα σχόλια. Αυτά των οπαδών της ΑΕΚ δεν είναι και τα καλύτερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων τα δικαιολογούν κιόλας. Οπως λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις οι άνθρωποι της ομάδας, η απόφαση για την μη απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εμπιστοσύνη που υπάρχει στο υπάρχον ρόστερ.

Στην Ενωση πιστεύουν ότι οι δέκα μεταγραφές που έγιναν θα δείξουν και στη συνέχεια πόσα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα ενώ θεωρούν ότι το ρόστερ είναι πολύ καλύτερο από ό,τι πιστεύουν κάποιοι, φέρνοντας ως παραδείγματα και τις κλήσεις στην εθνική ομάδα. Ολα αυτά, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνονται ότι μέρος του κόσμου... ξενέρωσε. Οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων το καταλαβαίνουν, το θεωρούν και λογικό όπως λένε στις συζητήσεις τους, αναγνωρίζοντας ότι μπορεί και αυτοί να έδωσαν το δικαίωμα στον κόσμο να περιμένει κάτι δυνατό, αλλά θεωρούν επίσης λογικό να παραμείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους.

«Θα χτίσουμε μια μεγάλη ομάδα, δεν θα την αγοράσουμε» , είναι η ατάκα που έχει ακουστεί αρκετές φορές στις συζητήσεις των υπευθύνων, οι οποίοι έχουν αποφασίσει από την πρώτη στιγμή που έγινε αυτό το νέο ξεκίνημα στην ΑΕΚ ότι δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος, τα οποία οδήγησαν στην αγωνιστική και οικονομική καταστροφή. Στην Ενωση θέλουν να καταφέρουν να φτιάξουν μια ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα ομάδα μέσω της οικονομικής αυτονομίας της, όπως έχουν εξαγγείλει αρκετές φορές την τελευταία διετία, ζητώντας από όλους πίστη και στήριξη.

«Να μας κρίνουν αλλά να μας κρίνουν στο τέλος με βάση το αποτέλεσμα και όχι τώρα», λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις, εκφράζοντας την βεβαιότητα τους ότι η ομάδα θα τους δικαιώσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα