Εξετάζει Ζιανί ο Ηρακλής

Εξετάζει Ζιανί ο Ηρακλής

Απόστολος Παγώνης
Εξετάζει Ζιανί ο Ηρακλής

bet365

Τον Αλγερινό Καρίμ Ζιανί εξετάζουν στον Ηρακλή για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή. Ο 33χρονός διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε Γαλλία, Γερμανία Τουρκία, αλλά και Αραβικά Εμιράτα.

Στους "κυανόλευκοι" προτάθηκε ο Ζιανί και στην Μίκρα εξετάζουν το ενδεχόμενο να φέρουν στο Καυτανζόγλειο τον Αλγερινό διεθνή ποδοσφαιριστή. Το βιογραφικό του 33χρονου είναι πλούσιο με θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα
Τρουά (63 συμμ. – 1 γκολ), Λοριάν (61 συμμ. – 8 γκολ), Σοσό (36 συμμ. – 8 γκολ) και Μαρσέιγ (49 συμμ. – 3 γκολ) την διετία 2007-09.

Το καλοκαίρι του 2009 μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ, έχοντας 15 συμμετοχές με τους «Λύκους». Στη συνέχεια πήγε στην Τουρκία και την Καϊσέρισπορ, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τελευταίο σταθμό την Αλ Φουζαιράχ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα