Ιντέγιε: «Χαρούμενος που είμαι εδώ» (pic)

Ιντέγιε: «Χαρούμενος που είμαι εδώ» (pic)

Gazzetta team
Ιντέγιε: «Χαρούμενος που είμαι εδώ» (pic)

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγιε είναι και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Νιγηριανός επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Μπράουν Ιντέγιε είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» και φωτογραφήθηκε.

Τον παίκτη καλωσόρισε ο Ολυμπιακός μέσω του instagram: «Μπράουν Ιντέγε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Brown Ideye, welcome to Olympiacos!», αναφέρει το μήνυμα της ΠΑΕ.

Ο ίδιος από την πλευρά του ανέφερε: «Η πρώτη μου σκέψη από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι να παίξω ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για μένα και για την ομάδα», για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Εύχομαι να σκοράρω πολλά γκολ, επειδή ως επιθετικός στόχος μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το UEFA Champions League. Είχα πάρει μέρος με την Ντιναμό Κιέβου και ξέρω αυτό το συναίσθημα, ξέρω πως είναι και δεν μπορώ να περιμένω!»

Τέλος για τον κόσμο της ομάδας τόνισε: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα από τους οπαδούς της ομάδας στην επίσημη σελίδα μου και θέλω να τους πω, πως τους ευχαριστώ πάρα πολύ και ότι πρέπει να… προχωρήσουμε μαζί έτσι ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει η ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα