Ανέβασαν ρυθμούς Μελίσσης και Γαβριηλίδης
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής προπονήθηκαν και το πρωί και το απόγευμα, δουλεύοντας στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη, υπό το βλέμμα του Σάκη Παντελίδη και έκαναν ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.
Τα ευχάριστα νέα για τον Μανουέλ Ρόκα ήρθαν από τους Μελίσση και Γαβριηλίδη, που ανέβασαν ρυθμούς, ενώ ατομικά συνέχισαν τα προγράμματά τους Ντιγκινί, Βάλτερ και Ηλιάδης.
Τέλος, ο Τζάνης θα υποβληθεί την Πέμπτη (3/9) σε δεύτερο κύκλο ιατρικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, με αντίπαλο τη Βέροια. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Πέμπτη (3/9) με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
