Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

bet365

Αυτή την φορά το... κυρίως πιάτο δεν έχει Ολυμπιακό! Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει τους τίτλους τέλους στο gazzetta.gr κι ευχαριστεί τον κόσμο που τον διάβαζε και τους συνεργάτες του!

Ούτε πρόλογοι, ούτε πολλά πολλά. Πραγματικά, χαίρομαι που αποτέλεσα για τέσσερα χρόνια μέλος του Gazzetta.gr. Ήταν τιμή μου και τη συνεργασία αυτή δεν πρόκειται να την ξεχάσω. Ήταν βλέπετε, η πρώτη μου μετά την απόφασή μου να επιστρέψω στη δημοσιογραφία.

Για την ακρίβεια, το ξεκίνημα ήταν στο Katimagiko.gr, αλλά σύντομα (αν θυμάμαι καλά, ένας μήνας είχε περάσει), άλλαξα… πόρτα και μπήκα στην παρέα του πρώτου αθλητικού site στη χώρα μας.

Ειλικρινά δεν θα ήθελα να τερματίσει αυτή η επικοινωνία μας, αλλά στη ζωή πρέπει μερικές φορές να ακολουθήσεις άλλους δρόμους. Έτσι αποφάσισα για κάτι καινούργιο στην επαγγελματική μου καριέρα και δεν γινόταν να παραμείνω στην παρέα αυτή.

Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλους, εσάς τους αναγνώστες. Είτε συμφωνούσατε με τα άρθρα, είτε όχι. Ευχαριστώ όλους αυτούς, που… ανέβαζαν τα κείμενά μου και κυρίως τον Δημήτρη Τομαρά που… ανεχόταν τα μηνύματα μου, ανεξαρτήτου ώρας. Και όσοι με γνωρίζουν, μόνο πρωινός τύπος δεν είμαι.

Αφήνω λοιπόν το Gazzetta.gr, ένα site στο οποίο νομίζω ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι θα ήθελαν να εργαστούν. Οι συνθήκες; Εξαιρετικές. Οι πληρωμές; Πάντα στην ώρα τους. Λογοκρισία; Αυτή είναι ανέκδοτο για την παρέα του Gazzetta.gr…

Να είστε καλά και δεν θα χαθούμε…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…