Η πρώτη φορά...

Η πρώτη φορά...

Μιχάλης Τσόχος Μιχάλης Τσόχος
Η πρώτη φορά...

bet365

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον φίλο του, τον Γιάννη τον ΠΑΟΚτση και την 35άρα μελαχρινή, με το κορμί λαμπάδα που ήθελε να τον ταξιδέψει...

Θυμάμαι όταν ήμασταν πιτσιρικάδες με τον φίλο μου τον Γιάννη, τις ατελείωτες συζητήσεις που κάναμε για την πρώτη γκόμενα που θα μας κάτσει, την πρώτη γκόμενα με την οποία θα το κάνουμε...

Ο Γιάννης με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και τρελό ΠΑΟΚτσάκη, λόγω του μπαμπά, ήταν απόλυτος...

“Ρε συ εγώ δεν γουστάρω η πρώτη φορά να είναι με κάποια συμμαθήτρια από το σχολείο. Ούτε το συζητώ να πάω σε μπουρδέλο. Θέλω να είναι τελείως διαφορετική η πρώτη φορά.

Θέλω ρε παιδί μου να είναι με μία 35άρα. Και θα ήθελα να μου την πέσει, έτσι στα καλά καθούμενα, εκεί που δεν το περιμένω, ένα βράδυ που θα είμαι σκατά ψυχολογικά. Να την δω μπροστά μου και να μου χαμογελάει πονηρά...

Να τσιμπιέμαι ρε παιδί μου, για να καταλάβω αν είναι αλήθεια ή όχι αυτό που συμβαίνει. Να μην το πιστεύω... Να έχω και τις αμφιβολίες μου κιόλας. Να αναρωτιέμαι για εμένα τα κάνει όλα αυτά ή για αυτόν που κάθεται δίπλα μου στο μπαρ και την έχει πλευρίσει με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους. Και τελικά να καταλαβαίνω ότι είναι για μένα ρε φίλε όλα αυτά τα πονηρά βλέμματα, τα χαμόγελα.

Μια 35άρα θέλω ρε συ. Κι' ας μου λένε όλοι οι άλλοι ότι είναι μεγάλη, ότι είναι ξοφλημένη, ότι την έχει πάρει ο μισός αντρικός πληθυσμός, ότι θέλει να με ξεζουμίσει και να με πετάξει, ότι βγάζει τα τελευταία ένσημα πάνω μου.

Δεν ξέρουν αυτοί σου λέω ρε. Εγώ θέλω μία 35άρα. Ψηλή, μελαχρινή, κορμί λαμπάδα και με καμπύλες κόλαση. Ζητάω πολλά ρε φίλε. Να μου κάτσει μία τέτοια και να με απογειώσει.

Με την εμπειρία της, την τεχνική της, τον τρόπο της, να με στείλει αδιάβαστο. Εγώ να μην κάνω τίποτα ρε φίλε. Να τα κάνει όλα αυτή κι' εγώ να την χαζεύω. Να με ταξιδέψει ρε παιδί μου, να με πάρει από χέρι και να με περπατήσει εκεί που δεν έχω πατήσει ποτέ.

Ετσι την θέλω την πρώτη φορά εγώ, έτσι την έχω φανταστεί...”

Δεν ξέρω γιατί, αλλά σήμερα τον πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη και τα είπαμε για την πρώτη φορά και ήταν πολύ ενθουσιασμένος. “Οπως ακριβώς την φανταζόμουν ρε φίλε...” μου είπε.

Υ.Γ. Θυμίστε μου αύριο να σας γράψω για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μιχάλης Τσόχος
Μιχάλης Τσόχος

Ο Μιχάλης Τσόχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα γίνει ψυχολόγος. Τελικά η ψυχολογία… γλίτωσε, όχι όμως και η δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά για 25 χρόνια. Ξεκίνησε από τις εφημερίδες, τις οποίες θεωρεί ακόμη και σήμερα το μοναδικό πραγματικό σχολείο της δημοσιογραφίας και το ραδιόφωνο, το οποίο παραμένει η μεγάλη αγάπη του. Εργάστηκε στο «ΦΩΣ», στο «Βήμα», ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του Sportime και διευθυντής της SportDay. Η πρώτη του δουλειά ήταν ο Bwin ΣΠΟΡ FM, ενώ στο διαδίκτυο παραμένει πιστός στο gazzetta για πάνω από μία δεκαετία. Πέραν όλων των άλλων, τον… αντέχει και η τηλεόραση για πάνω από 10 χρόνια (Cosmote TV) και ο ίδιος αντέχει την ίδια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια (ήρωας είμαι!!!). Όλα τα παραπάνω τα… αντέχουν υπομονετικά οι δύο κόρες του.