Στα ερυθρόλευκα ο Ερνάνι (pics & vids)

Στα ερυθρόλευκα ο Ερνάνι (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Στα ερυθρόλευκα ο Ερνάνι (pics & vids)

bet365

Ο Ερνάνι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του και να ποζάρει για πρώτη φορά με την φανέλα του συλλόγου. Τι δήλωσε.

Ο Ερνάνι έφτασε στην Ελλάδα στις 16.50 για να μεταβεί στην συνέχεια στα γραφεία των πρωταθλητών και να φιγουράρει για πρώτη φορά με την φανέλα τους, μετά την οριστικοποίηση του δανεισμού του και αφού πρώτα έπεσαν και οι σχετικές υπογραφές. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από μέρους της του έκανε και το σχετικό διαδικτυακό καλωσόρισμα.

Δείτε πιο κάτω το post των ερυθρόλευκων καθώς και τον Πορτογάλο άσο με την φανέλα τους. Θυμίζουμε πως η συμφωνία είναι για δανεισμό ενός έτους από την Πόρτο έναντι 1 εκατ. ευρώ με οψιόν αγοράς 5 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος άσος μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στους Πειραιώτες και έτοιμος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον σύλλογο για να κατακτήσει τα… πάντα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύω πως θα είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους και να κάνω μία πάρα πολύ καλή σεζόν», επισήμανε αρχικά.
Στην συνέχεια ανέφερε: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω όλους τους στόχους μου με την ομάδα». Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού, που είναι ο 12ος παίκτης του, λέγοντας: «Μπορούν να βασιστούν επάνω μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και με τα γκολ μου και με την καλή μου απόδοση, για να κατακτήσουμε τα πάντα». Δείτε εδώ το βίντεο από το κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα