Αν δεν έχεις ποδοσφαιρικό ''τσαμπουκά''...

Αν δεν έχεις ποδοσφαιρικό ''τσαμπουκά''...

Νίκος Αθανασίου
Αν δεν έχεις ποδοσφαιρικό ''τσαμπουκά''...

bet365

Ο Τάκης Σπυρόπουλος αν και είχε τα στοιχεία, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό λόγω έλλειψης ποδοσφαιρικού θράσους.

Τον Ιανουάριο του 2013 μέσα στις πολλές και αντιποδοσφαιρικές επιλογές που έγιναν(Καζιγιάμα, Εσπάρθα μεταξύ άλλων) ο Παναθηναϊκός αποκτούσε τον Τάκη Σπυρόπουλο από τον Πανιώνιο. Με κάποιες πολύ καλές παρουσίες στο δεξί άκρο της άμυνας των ''κυανέρυθρων'', ο νεαρός μπακ έδειξε καλά στοιχεία και η απόκτηση του αποτέλεσε μια επένδυση για το μέλλον.

Στα 2.5 χρόνια που βρέθηκε στο ρόστερ του ''τριφυλλιού'' πήρε ευκαιρίες την πρώτη χρονιά του Αναστασίου(2013-2014) και δεν ήταν κακός. Οι περισσότερες συμμετοχές του είχαν θετικό πρόσημο αλλά σε τόσο μεγάλες ομάδες για να καθιερωθείς πρέπει να έχεις και ποδοσφαιρικό ''τσαμπουκά''. Το ποδοσφαιρικό θράσος που λέμε.

Ο ''Σπυρό'' ήταν... πολύ καλό, ήρεμο και ντροπαλό παιδί για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να καθιερωθεί και μοιραία να αποχωρήσει ως ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα