Συνεργασία Ηρακλής - "Βίκος Α.Ε."

Συνεργασία Ηρακλής - "Βίκος Α.Ε."

Gazzetta team
Συνεργασία Ηρακλής - "Βίκος Α.Ε."

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «Βίκος Α.Ε.» για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΠΑE αναφέρει τα εξής :
"Η εταιρία Βίκος ιδρύθηκε το 1990 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και την διάθεση του προϊόντος και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία.
Η εταιρία αποτελεί πλέον τον επίσημο προμηθευτή νερού για την ανδρική ομάδα με έντονη παρουσία σε όλους τους επίσημους αγώνες της ΠΑΕ Ηρακλής.
Το μέγεθος αυτής της συνεργασίας αποδεικνύει πόσο σημαντικά βήματα γίνονται από την ΠΑΕ Ηρακλής σε όλα τα επίπεδα. Μετά από μία «μαύρη περίοδο» 4 ετών, το όνομα της ομάδας μας ξαναβγαίνει στην επιφάνεια, ακόμη δυνατότερο με την υποστήριξη καταξιωμένων εταιριών, όπως η εταιρία Βίκος Α.Ε.
Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν και γίνονται γνωστά.
Και τα καλύτερα, έρχονται!".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα