Παίρνει το ΟΚ για Ευρώπη ο Μπερμπάτοφ

Παίρνει το ΟΚ για Ευρώπη ο Μπερμπάτοφ

Gazzetta team
Παίρνει το ΟΚ για Ευρώπη ο Μπερμπάτοφ

bet365

Με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ στο Europa League. Προφορικό ΟΚ από την UEFA.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να δηλώσουν εμπρόθεσμα τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην UEFA φαίνεται πως έπιασαν τόπο με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία να δίνει την προφορική της συγκατάθεση για την παρουσία του Βούλγαρου σούπερ σταρ στο Europa League.

Η Netbet προσφέρει σε απόδοση 2.50 να ξεκινήσει με νίκη ο "δικέφαλος" τις υποχρεώσεις του στο Europa League.

Όπως έγινε γνωστό το επιτελείο του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση έτρεχαν να προλάβουν τις προθεσμίες από την στιγμή που ο Μπερμπάτοφ υπέγραψε αργά το βράδυ της Τρίτης. Η ΕΠΟ έστειλε τη σχετική λίστα στην UEFA η οποία έδωσε το ΟΚ για τον παίκτη.

Στην ΠΑΕ θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την συμμετοχή του Μπερμπάτοφ και γι αυτό έχουν μια μικρή επιφύλαξη αφού η UEFA έχει το δικαίωμα τις επόμενες δύο ημέρες να αλλάξει την απόφασή της αν δει κάτι παράτυπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα