Πιούλις: «Ήθελε να παίζει περισσότερο ο Ιντέγιε»

Πιούλις: «Ήθελε να παίζει περισσότερο ο Ιντέγιε»

Gazzetta team
Πιούλις: «Ήθελε να παίζει περισσότερο ο Ιντέγιε»

bet365

Ο Τόνι Πιούλις τόνισε ο Ιντέγιε ήθελε να παίζει περισσότερο γι αυτό και αποχώρησε από την Γουέστ Μπρομ.

Ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ παραδέχτηκε ότι ο Μπράουν Ιντέγιε αποχώρησε από το σύλλογο καθότι αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να παίζει περισσότερο.

«Ο Μπράουν Ιντέγιε είναι έτοιμος να πληγώσει την Αρσεναλ στο Champions League με τον Ολυμπιακό». ξεκινάει το θέμα της «Pulse» και συνεχίζει αναφερόμενο στον όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με Μπάγερν Μονάχου και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πιο κάτω χρησιμοποιεί τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Τόνι Πιούλις, ο οποίος μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να είπε:

«Προφανώς, οι άνθρωποι θα πίστευαν για τους Βίκτορ (Ανιτσέμπε) και Μπράουν (Ιντέγιε) ότι έπρεπε να αποχωρήσουν αλλά πιστεύω ότι ήθελαν να παίζουν περισσότερο στο βασικό σχήμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα