Η απάντηση της Γιουνάιτεντ για Ντε Χέα

Γιώργος Καραμάνος
Η απάντηση της Γιουνάιτεντ για Ντε Χέα

bet365

Η Ρεάλ κατηγόρησε την Μάντσεστερ για το μεταγραφικό κάζο της τελευταίας στιγμής και εκείνη εξήγησε γιατί ευθύνονται οι Μαδριλένοι.

Μετά την κατηγορία της Ρεάλ Μαδρίτης ότι για την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίδ Ντε Χέα και αντιστρόφως του Κέιλορ Νάβας ευθύνεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθε η επίσημη τοποθέτηση των Αγγλων που δείχνει ότι ευθύνονται οι Μαδριλένοι. Και ο πόλεμος που ζάλισε τον κόσμο ανούσια όλο το καλοκαίρι, συνεχίζεται χωρίς λόγο...

* H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αναζήτησε την οποιαδήποτε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πώληση του Νταβίδ Ντε Χέα. Πρόκειται για σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας και δεν υπήρχε πρόθεση μας να τον πουλήσουμε. Καμία προσφορά δεν είχαμε λάβει επί τούτου μέχρι χθες!

* Χθες το μεσημέρι η Ρεάλ έκανε την πρώτη πρόταση της και υπήρξε αρχική συμφωνία, η οποία περιλάμβανε τον Κέιλορ Νάβας ως αντάλλαγμα. Οπότε οι δύο ομάδες βασίζονταν η μία στην άλλη, για να ολοκληρωθεί το deal!

* Τις τελευταίες ώρες της ημέρας και με τον Κέιλορ Νάβας να προπονείται με τη Ρεάλ, ήταν εκείνη που ήλεγχε την εξέλιξη των μετακινήσεων. Και αυτό επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε στείλει τα απαιτούμενα έγγραφα και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Μόνο που από την άλλη πλευρά τα έγγραφα ήρθαν χωρίς υπογραφές!

* Λίγα λεπτά πριν λήξει η διορία των μεταγραφών, ήρθε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τροποποιημένο έγγραφο που έθεσε σε κίνδυνο την ολοκλήρωση των μετακινήσεων. Μόλις πέντε λεπτά πριν το φινάλε μας ήρθαν κάποια σημαντικά χαρτιά από τη Μαδρίτη και σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονταν εκείνα για τον Κέιλορ Νάβας, αλλά μόνο για τον Ντε Χέα. Οπότε επεστράφησαν έως ότου έρθουν όλα σωστά.

* Τέλος η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έστειλε στην ώρα τους τα χαρτιά και έληξε η διορία στην Ισπανία. Μάλιστα εμείς για να διευκολύνουμε την διαδικασία, επικοινωνήσαμε με την Αγγλική Ομοσπονδία που γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση. Προσφέρθηκε κιόλας να μας βοηθήσει στη FIFA, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση. Ωστόσο, από τη Ρεάλ επέλεξαν να μην προχωρήσουμε σε αυτή τη λύση!

Και τελευταίο και καλύτερο από τη Γιουνάιτεντ γράφτηκε το εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Νταβίδ Ντε Χέα παρέμεινε στην ομάδα μας»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα