Ναπολεόνι: «Φέτος είμαστε οικογένεια»

Ναπολεόνι: «Φέτος είμαστε οικογένεια»

Νίκος Μαρούδας
Ναπολεόνι: «Φέτος είμαστε οικογένεια»

bet365

Ο σκόρερ του γκολ της νίκης του Ατρόμητου στα Χανιά, Στέφανο Ναπολεόνι, μίλησε στο gazzetta.gr για το καλό ξεκίνημα της ομάδας και για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια...

Στη κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Ατρόμητος παρέα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μετά τη νίκη με 2-1 επί του Πλατανιά την Δευτέρα. Αυτό το τρίποντο ήρθε αρκετά δύσκολα, χάρη στο τέρμα του Ναπολεόνι πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, με τον Ιταλό να μιλάει στο gazzetta.gr γι' αυτή τη νίκη.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως οι Περιστεριώτες είναι σαν οικογένεια φέτος στα αποδυτήρια, ενώ τόνισε πως στο ημίχρονο στα Χανιά όλοι κατάλαβαν πως το παιχνίδι έπρεπε να κερδηθεί και βγήκαν έξω για την ανατροπή. Επίσης, αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από την Φενέρ, αλλά και για τους στόχους του με την ομάδα την φετινή σεζόν.

Η Vistabet προσφέρει το ειδικό στοίχημα να τερματίσει ο Ατρόμητος σε καλύτερη θέση από τον Αστέρα Τρίπολης στη Super League σε απόδοση 1.85.

Ο Ατρόμητος χάρη στο δικό σου τέρμα κατάφερε το 2/2 στο πρωτάθλημα και έμεινε στη κορυφή. Πόσο δύσκολα ήρθε αυτή η νίκη;

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, με τον αντίπαλό μας να κάνει καλό πρώτο ημίχρονο. Εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς και μας πίεσε και δίκαια κατάφερε να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού, μπήκαμε πιο δυνατά και καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε πάρα πολύ».

Στο 1-0 και με τον τρόπο που αυτό ήρθε, ανησυχήσατε καθόλου μην τυχόν η τύχη σας... γυρίσει την πλάτη;

«Δεν τρομάξαμε με το πως ήρθε το γκολ που δεχτήκαμε, μπορεί να μπει με πολλούς τρόπου σε κάθε παιχνίδι. Απλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κάτι που δεν περιμέναμε, κάτι που μας επηρέασε και φάνηκε στο παιχνίδι μας. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά, είπαμε να διορθώσουμε τα πράγματα και μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος».

Ευθύνεται και ο Γρηγορίου για το καλύτερο πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στην επανάληψη;

«Μας είπε κάποια πράγματα στο ημίχρονο που ήθελε να αλλάξουμε, αλλά και μεταξύ μας καταλάβαμε πως δεν μπορούσαμε να χάσουμε αυτό το ματς. Έτσι βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο για τη νίκη και με σκοπό να δείξουμε τι ομάδα είμαστε και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Παρά τον αποκλεισμό ο Ατρόμητος έχει αρχίσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα...

«Στα προηγούμενα παιχνίδια δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση, με εξαίρεση το παιχνίδι στη Τουρκία. Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όμως το σημαντικό στο ξεκίνημα είναι να παίρνεις του τρεις βαθμούς για να είναι η αρχή καλή. Τώρα έχουμε 15 μέρες να δεθούμε ακόμα περισσότερο και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο αποκλεισμός σας πείραξε ή τον έχετε αφήσει ήδη πίσω;

«Το έχουμε αφήσει πίσω μας, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς... Το θέλαμε πάρα πολύ, γνωρίζαμε τις δυνατότητες της Φενερμπαχτσέ, σίγουρα μας πείραξε αλλά δε το σκεφτόμαστε πια. Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε όπως στα πρώτα ματς».

Ο Ατρόμητος έχει κάνει ένα άκρως διαφορετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσι. Θεωρείς πως σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο και η παρουσία του Μιχάλη Γρηγορίου;

«Σίγουρα μετράει η δουλειά του, είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο, είμαστε σαν οικογένεια. Φαίνεται αυτό σε κάθε παιχνίδι, ο ένας προσπαθεί να βοηθήσει τον άλλον, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που έλειπε και μας πέρασε ο νέος προπονητής».

Σε προσωπικό επίπεδο, το καλοκαίρι πέρασε από το μυαλό σου το ενδεχόμενο μεταγραφής σε μεγαλύτερη ομάδα; Πλέον που συνεχίζεις στον Ατρόμητο ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά ήθελα να περιμένω τον Ατρόμητο να δω πόσο με ήθελε. Μόλις μου έγινε η πρόταση κατευθείαν αποφάσισα να μείνω. Κάθε χρόνο θέλουμε το κάτι παραπάνω. Πέρσι δεν πήγαμε τόσο καλά όλη τη χρονιά, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε αν και θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη θέση στα πλέι οφ. Φέτος θέλουμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και θα δουλέψουμε γι' αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα