«Νιώθω δυνατός»!

«Νιώθω δυνατός»!

Νίκος Αθανασίου
«Νιώθω δυνατός»!

bet365

Διαβάστε για το πώς ο Μίκαελ Εσιέν αντιμετώπισε την επιστροφή του στα παιχνίδια αλλά και την... λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά στο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Το ημερολόγιο δείχνει 21 Μαρτίου 2015. Στο ανοιξιάτικο «Σαν Σίρο», η Μίλαν φιλοξενεί την Κάλιαρι. Το παιχνίδι πηγαίνει ιδανικά για τους «ροσονέρι» που έχουν «καθαρίσει» και βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 3-1. Ο Πίπο Ιντσάγκι τον σηκώνει για ζέσταμα και στο 88' τον ρίχνει στο παιχνίδι αντί του Νάιτζελ ντε Γιονγκ. Αυτή ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Μίκαελ Εσιέν. Σχεδόν ένα εξάμηνο μετά, έστω και σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα και αφού έχει μεσολαβήσει η επέμβαση στους κοιλιακούς τον Αύγουστο, ο Γκανέζος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην ενεργό δράση κόντρα στο Αιγάλεω.

Για 65 λεπτά ο Εσιέν έκανε την αρχή, έδειξε ένα μικρό, πολύ μικρό, ελάχιστο κομμάτι των εξαιρετικών στοιχείων που διαθέτει και έστειλε το μήνυμα πως αν είναι υγιής και βρει ρυθμό θα ανεβάσει επίπεδο τον άξονα του «τριφυλλιού». Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, αυτής της μεταγραφής το δεδομένο είναι ένα και μοναδικό. Αν στο γήπεδο εμφανιστεί έστω ο παλιός Εσιέν κατά 40%, τότε θα κάνει πλάκα!

Ο 32χρονος άσος, όπως ήταν λογικό, ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Λίγο παραπάνω από αυτό, το καθημερινό που δεν ξεχνά στο Κορωπί, δείχνοντας στον καθένα το πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεται την έννοια της «βεντέτας» στα αποδυτήρια. Ο Εσιέν μιλώντας στους συμπαίκτες του έλεγε πως πλέον νιώθει δυνατός και έτοιμος για το μεγάλο comeback και στεκόταν στο γεγονός πως οι ενοχλήσεις του παρελθόντος έχουν εξαφανιστεί.

Το... πρόγραμμα στην συνέχεια έχει ακόμη ένα φιλικό, στο οποίο θα πάρει εκ νέου μεγάλο χρόνο συμμετοχής και εκτός συγκλονιστικού απρόπτου θα είναι στην αποστολή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Ο όρος στο συμβόλαιο

Από κει και πέρα, και επειδή πολλά έχουν γραφτεί για το συμβόλαιο του, τις απολαβές, τα μπόνους ακόμη και την Puma, ως χορηγό ενός κομματιού για την απόκτησή του:

*Όλο το συμβόλαιο πληρώνεται από τον Παναθηναϊκό και η εταιρία ένδυσης του «τριφυλλιού» δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει καμία απολύτως ανάμιξη με τον Γκανέζο.

*Οι πάγιες απολαβές του Εσιέν είναι 600.000 ευρώ, παρά τα όσα έχουν γραφτεί στον ελληνικό και τον διεθνή Τύπο. Ο διεθνής μέσος θα πάρει άλλες 600.000 ευρώ μόνο αν έχει συμμετοχή στο 65% των παιχνιδιών του Παναθηναϊκού.
Κάτι που δείχνει ότι στο «πράσινο στρατόπεδο» θέλησαν να προασπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα συμφέροντα του συλλόγου και να μικρύνουν το ρίσκο για την απόκτηση ενός παγκόσμιας κλάσης παίκτη, με φθίνουσα καριέρα την τελευταία διετία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα