Τσοχαταρίδης: "Αληθινή η πρότασή μας, έχουμε έτοιμο πλάνο"

Τσοχαταρίδης: "Αληθινή η πρότασή μας, έχουμε έτοιμο πλάνο"

Gazzetta team
Τσοχαταρίδης: "Αληθινή η πρότασή μας, έχουμε έτοιμο πλάνο"

bet365

Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Τσοχαταρίδης που ανήκει στην ομάδα του Νίκου Αρβανιτίδη αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, αλλά και για το πλάνο που έχουν για την ομάδα.

Ο Τσοχανταρίδης με δηλώσεις του έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σε ότι έχει να κάνει με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από την παράταξη Αρβανιτίδη σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Άρης στην Γ' Εθνική. «Έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε τον Άρη σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Είμαστε παρόντες και περιμένουμε τις εξελίξεις για να πάρουμε την ομάδα και να την φτάσουμε εκεί που πρέπει. Η επόμενη γ.σ. λογικά θα μας δώσει το χρίσμα».

Για την επιστροφή του Κάλας και πάλι στο προσκήνιο είπε στο "Αθλητικό Μετρόπολις": «Η Γ.Σ. θα αποφασίσει ποιος θα πάρει τον Άρη. Εμείς υποβάλαμε την πρότασή μας και δώσαμε τα διαπιστευτήριά μας. Ο Κάλας από ό,τι ξέρω παύτηκε από την προηγούμενη γ.σ.. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να την πάρει αφού παύτηκε. Εμείς θέλουμε να βάλουμε σωστές βάσεις για να πάμε τον Άρη αρχικά στη Football League, στη Super League και την Ευρώπη. Δεν λέμε πολλά λόγια. Θα μιλήσουμε με έργα. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες και με την βοήθεια του κόσμου που θα μας δώσει τη δύναμη για να το κάνουμε».

Για τις οικονομικές ανάγκες του ΑΣ: «Δεν ζητήθηκε από εμάς να βοηθήσουμε. Κανείς δεν μας πήρε τηλέφωνο, να μας ζητήσουν ταμειακή διευκόλυνση. Ούτε καν γνωρίζουμε ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Εφόσον είπαμε ότι είμαστε εδώ, αναλαμβάνουμε και ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε, θα το κάνουμε. Αρκεί να ζητηθεί».

Για το αν νιώθει πως κάποιοι δεν τους θέλουν: «Δεν ξέρω αν μας θέλουν ή όχι. Είμαστε φίλαθλοι της ομάδας και θέλουμε να φτάσουμε τον Άρη ψηλά. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η πρότασή μας είναι αληθινή. Κλαίμε για τον Άρη».

Για το ενδιαφέρον Καρυπίδη: «Δεν έχω να κάνω σχόλιο. Το άκουσα χθες. Δεν έχω να πω κάτι. Από ό,τι ξέρω έχει τη Βέροια. Θα πουλήσει τη Βέροια για να πάρει τον Άρη; Πότε θα το κάνει αυτό; Εδώ εμείς λέμε ότι έπρεπε να έχουμε την ομάδα από… χθες για να προχωρήσουμε. Ο χρόνος είναι πολύ λίγος και πρέπει να γίνει η ομάδα γρήγορα».

Για το πλάνο τους για τον Άρη: «Δεν είμαστε στον αέρα. Έχουμε ήδη κάνει το πλάνο μας. Υπάρχουν παίκτες και προπονητής με τους οποίους έχουμε μιλήσει και περιμένουν ένα τηλέφωνο την επομένη το πρωί αφότου αναλάβουμε τον Άρη. Υπάρχει πλάνο και για τη Β’ Εθνική και για τη Γ’ Εθνική».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα