ΠΑΟΚ: Δάνεισε, αλλά δεν πήρε επιθετικό

ΠΑΟΚ: Δάνεισε, αλλά δεν πήρε επιθετικό

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Δάνεισε, αλλά δεν πήρε επιθετικό

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στους ομίλους του Europa League με μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Οι Θεσσαλονικείς ούτε και σήμερα προχώρησαν σε κάποια μεταγραφή, με αποτέλεσμα, για τους ευρωπαϊκούς αγώνες να έχει μόνο έναν επιθετικό, τον Κλάους. Η ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει την λίστα των παικτών της στην UEFA, με την ομάδα να μην είναι ενισχυμένη, όπως θα περίμενε ο κόσμο του και ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά αποδυναμωμένη. Ο Δικέφαλος παραχώρησε τους Περέιρα και Κουλούρη με την μορφή του δανεισμού την στιγμή που δεν φρόντισε να καλύψει τα κενά τους. Βέβαια μεταγραφή μπορεί να κάνει, ελεύθερου ποδοσφαιριστή μέχρι τις 10 του μηνός όμως θα είναι μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα