Μέχρι τέλους για ντε Χέα η Ρεάλ

Gazzetta team
Μέχρι τέλους για ντε Χέα η Ρεάλ

bet365

Διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή του Νταβιντ ντε Χέα εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, πηγαίνοντας το θέμα στη FIFA.

Σε μυθικών διαστάσεων φιάσκο εξελίχθηκε το σίριαλ με τον Ισπανό γκολκίπερ την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ρεάλ και Γιουνάιτεντ παρότι έφτασαν σε συμφωνία, που περιελάμβανε και τη μετακόμιση του Κέιλορ Νάβας στο Μάντσεστερ, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το deal, αφού το συμβόλαιο του ντε Χέα έφτασε εκπρόθεσμα στα γραφεία της ισπανικής ομοσπονδίας.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να παρατήσουν τη μάχη και φαίνεται πως θα στείλουν το θέμα στη FIFA, αφού υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ έστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στις 23:59 της Δευτέρας (31/8) και ως εκ τούτου ήταν φυσικά αδύνατον να στείλουν τα χαρτιά στην ομοσπονδία εγκαίρως. Κάτι που θεωρούν πως μπορούν να αποδείξουν, μέσω των καταγραφών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που έχει σύστημα αντίστροφης μέτρησης.

Ακόμη, υποστηρίζουν ότι τα έγγραφα έφτασαν εγκαίρως στη FIFA και αυτό κατοχυρώνει τη μεταγραφή του γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, την τελευταία λέξη θα έχει η λίγκα, η οποία το βράδυ της Δευτέρας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει καμία καταχώρηση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα