«Βλέπει Μπεργκ και Σλιμανί η Μαρσέιγ»!

«Βλέπει Μπεργκ και Σλιμανί η Μαρσέιγ»!

Νίκος Αθανασίου
«Βλέπει Μπεργκ και Σλιμανί η Μαρσέιγ»!

bet365

Σύμφωνα με την «laprovence», η Μαρσέιγ του Μίτσελ προσπαθεί να κάνει μεταγραφή επιθετικού την τελευταία στιγμή, με τον Μάρκους Μπεργκ και τον Ισλάμ Σλιμανί να βρίσκονται ψηλά στην λίστα. Κανένα θέμα για τον Σουηδό.

Η Μαρσέιγ θέλει την απόκτηση επιθετικού στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου και η «laprovence» με ρεπορτάζ το βράδυ της Δευτέρας αναφέρει πως ψηλά στην λίστα του Μίτσελ βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ και ο Ισλάμ Σλιμανί! Παράλληλα τονίζουν πως έχουν γίνει προτάσεις τόσο για τον Σουηδό του Παναθηναϊκού όσο και για τον Αλγερινό της Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Πάντως και με δεδομένο πως βρισκόμαστε... λεπτά πριν το τέλος του «παζαριού», φαντάζει απίθανο το «τριφύλλι» να έχει μπει στην διαδικασία συζήτησης για τον καλύτερο του παίκτη και το πιο πιθανό σενάριο είναι οι Γάλλοι να έχουν μείνει πίσω ή να έγινε κρούση και να απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα