Πήρε Κούρτι ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Πήρε Κούρτι ο Εργοτέλης

bet365

Την απόκτηση του 22χρονου μέσου, Ζάνι Κούρτι, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, με τον παίκτη να αποτελεί παιδί των ακαδημιών των Κρητικών.

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε τη Δευτέρα (31/8) ο Εργοτέλης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζάνι Κούρτι για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος αποτελεί παιδί των ακαδημιών των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ζάνι Κούρτι. Ο 22χρονος (06/12/93) μέσος θα αγωνίζεται για την ομάδα μας τα επόμενα τρία χρόνια.

«Όλοι μαζί για την επιστροφή»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κούρτι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, δήλωσε χαρούμενος για την ευκαιρία που του δίνεται και έδωσε το σύνθημα όλοι μαζί να παλέψουν σαν οικογένεια για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει ο Εργοτέλης να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου στο γήπεδο.

Όλοι μαζί σαν οικογένεια θα πραγματοποιήσουμε τον στόχο της ομάδας να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, που ανήκει. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του.

Το who is who

Ο Ζάνι Κούρτι γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1993 στο Ηράκλειο της Κρήτης, όμως έχει αλβανική υπηκοότητα, έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Εργοτέλη, ενώ το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή για τον Ηρόδοτο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα