Όλσεν: "Προσπαθώ να προσαρμοστώ"

Όλσεν: "Προσπαθώ να προσαρμοστώ"

Gazzetta team
Όλσεν: "Προσπαθώ να προσαρμοστώ"

bet365

Ο Ρόμπιν Όλσεν με δηλώσεις στον τύπο της Σουηδίας μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το κλίμα στην Ελλάδα. Ενώ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Σουηδός διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "fotbollskanalen.se" για την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
"Υπήρξε μια μεγάλη προσαρμογή. Τα πάντα, γύρω από το ποδόσφαιρο που σχετίζονται με το κλίμα. Δεν είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά διαφορετικά. Όμως, αργά αλλά σταθερά, αρχίζω να μπαίνω σε αυτό όλο και περισσότερο. Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν ο καιρός. Όταν έφτασα στην Ελλάδα ο καιρός ήταν πολύ ζεστός, αλλά μπορείς να το συνηθίσεις και να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη, ακόμα και στις προπονήσεις". Όσον αφορά την προσαρμογή του στην ομάδα είπε: "Διαφορετικό σύστημα, διαφορετική νοοτροπία, άλλοι παίκτες. Χρειάζεται χρόνος για να μπορέσεις να προσαρμοστείς ένας ποδοσφαιριστής σε μια νέα ομάδα. Καταβάλω μεγάλη προσπάθεια προκειμένου ν' ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας όσο το δυνατόν γρηγορότερα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα