Στροφή ΠΑΟΚ στους ελεύθερους

Στροφή ΠΑΟΚ στους ελεύθερους

Απόστολος Παγώνης
Στροφή ΠΑΟΚ στους ελεύθερους

bet365

Φαίνεται πως πολύ δύσκολα ο Δικέφαλος θα κάνει κάποια νέα προσθήκη στο ρόστερ του μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Έτσι λοιπόν στην Τούμπα στρέφονται στην αγορά των ελεύθερων με τον Φράνκ Άρνεσεν να εξετάζει μια προς μια όλες τις περιπτώσεις παικτών.

Όσο περνούν οι ώρες και δεν υπάρχει κάποιο νέο για την απόκτηση επιθετικού, τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο σήμερα (31/8) να γίνει κάποια μεταγραφή. Ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την απόκτηση του Τσίπριαν Μάρικα, παρότι είχε συμφωνήσει με τον παίκτη και αρχικά με την Κόνιασπορ. Όμως οι Τούρκοι από τις 700.000 ευρώ ανέβασαν τις απαιτήσεις τους στο 1 εκατ. ευρώ.
Στη Μικράς Ασίας στρέφονται πλέον στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών με τον Φράνκ Άρνεσεν να μελετάει μια προς μια την κάθε περίπτωση. Μπορεί μέχρι τις 20:00 μ.μ. να μην έχουμε κάποια μεταγραφή όμως ενδεχομένως να γίνει αύριο (1/9) την ημέρα δηλαδή που θα σταλεί η λίστα του ΠΑΟΚ στην UEFA για τους ομίλους του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα