Tέλος και ο Μιλοσάβλιεβ

Αντώνης Σαούλης
Tέλος και ο Μιλοσάβλιεβ

bet365

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ έλυσε σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό, ακολουθώντας τον... δρόμο του Γιώργου Κατίδη.

Όπως συνεχίζονται οι μεταγραφές στον Λεβαδειακό (σ.σ. με πιθανότητες ενίσχυσης έως και την την τελευταία στιγμή) έτσι καλά κρατούν και οι αποχωρήσεις... Μετά τον Γιώργο Κατίδη που αποτέλεσε παρελθόν και τον Ηλία Κώτσιο -που θα... χαιρετήσει- αποχωρεί από τον σύλλογο και ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ. Ο 28χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός που ήταν από το 2014 στους Βοιωτούς με προηγούμενο σταθμό του την Μπάνικ Οστράβα, έλυσε σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr το συμβόλαιό του.

Ο Λεβαδειακός μάλιστα του έβαλε όρο να μην μπορεί να υπογράψει σε άλλον ελληνικό σύλλογο για έναν χρόνο. Σίγουρα ήταν μία εξέλιξη που δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον παίκτη και σε μία τέτοια χρονική περίοδο. Τις προσεχείς ώρες πάντως μπορεί να υπάρξουν και άλλα... διαζύγια στην ομάδα, με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να κάνει το τελικό ξεκαθάρισμα. Πέρυσι είχε 29 συμμετοχές με 6 γκολ και 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα