ΠΑΟΚ: "Μόνο ως αστείο για Μπέργκ"

ΠΑΟΚ: "Μόνο ως αστείο για Μπέργκ"

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: "Μόνο ως αστείο για Μπέργκ"

bet365

Ο επίσημος ΠΑΟΚ διαψεύδει τα περί ενδιαφέροντος για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπέργκ. Από την ΠΑΕ αυτό που προκύπτει είναι πως δεν υπήρξε καμία πρόταση για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού.

Την μοναδική περίπτωση ποδοσφαιριστή που πάλεψε και παλεύει ο ΠΑΟΚ μέχρι την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, είναι αυτή του Μαρικά και καμία άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Από την ΠΑΕ (όπως αναμένονταν) διαψεύδουν τα σενάρια που θέλουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπέργκ, κάτι που αποκάλυψε το gazzetta. Στην Τούμπα χαρακτηρίζουν ως αστεία τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους "ασπρόμαυρους" να έχουν κινηθεί για την μεταγραφή του Σουηδού επιθετικού. "Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση για τον Μπέργκ, από τον ΠΑΟΚ. Μόνο ως αστείο μπορεί να θεωρηθούν τα δημοσιεύματα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα