Στον Πανιώνιο ο Πολίμος!

Θοδωρής Βασίλης
Στον Πανιώνιο ο Πολίμος!

bet365

Στα παλιά του λημέρια επέστρεψε ο Ηλίας Πολίμος. Ο νεαρός άσος μετά την παρουσία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε σε όλα με τον Πανιώνιο.

Το Φεβρουάριο του 2013, ο Πολίμος αποφάσισε να φύγει από τον Πανιώνιο και να υπογράψει συμβόλαιο στην ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ. Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στους άλλοτε πρωταθλητές Ευρώπης ο 20χρονος διεθνής με τις μικρές Εθνικές, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του Πολίμου με την Φόρεστ ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι και στον Πανιώνιο αποφάσισαν να τον επαναφέρουν πίσω και να μην τον χάσουν όπως είχε γίνει το Φεβρουάριο του 2013. Ο Πολίμος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα ο οποίος μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα