Ιντέγιε αντί Χάρα

Ιντέγιε αντί Χάρα

Αντώνης Σαούλης
Ιντέγιε αντί Χάρα

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γουέστ Μπρομ για τον Νιγηριανό φορ ο οποίος όμως πιάνει θέση ξένου. Τι γίνεται με τον Χάρα. To Gazzetta.gr αναλύει.

Από το βράδυ της Κυριακής το Gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει τις εξελίξεις στο κομμάτι του επιθετικού. Κυρίως ότι ζητήθηκε από τον Φράνκο Χάρα να φέρει πρόταση στον σύλλογο. Αυτόματα αυτή η κίνηση σήμαινε πως ο Ολυμπιακός θ' αποκτούσε φορ. Και όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες αυτός θα είναι ο Ιντέγιε Μπράουν.

Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει. Ναι μεν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή εντούτοις δεν έχει υπάρξει (ακόμα) deal με την Γουέστ Μπρομ η οποία πάντως δεν τον υπολογίζει. Βεβαίως για να κλείσει ο Ιντέγιε θα πρέπει ν' αδειάσει θέση ξένου. Ο Νιγηριανός δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και οι πέντε θέσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι κλεισμένες από τους Σαλίνο, Πουλίδο, Πάρντο, Σεμπά και Χάρα.

Και γ' αυτό ζητήθηκε από τον Χάρα να βρει σύλλογο. Αρχικά υπήρχαν οι φήμες για Κασίμπασα αλλά οι Τούρκοι αποκάλυψαν πριν από μερικές ώρες ότι η Γκαζιάντεσπορ είναι αυτή που θέλει τον Χάρα στο ρόστερ της. Είναι εύκολα κατανοητό ότι εάν δεν βρει ομάδα ο Χάρα ή δεν συμφωνήσει με κάποιον άλλον σύλλογο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιντέγιε. Οι εξελίξεις τρέχουν στο λιμάνι μιας και θέλουν να προλάβουν το μεταγραφικό deadline και να κλείσουν το ρόστερ τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα