Για φορ 13 εκατ. ευρώ! (vids)

Για φορ 13 εκατ. ευρώ! (vids)

Για φορ 13 εκατ. ευρώ! (vids)

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για μία πολύ σημαντική λύση που εξετάζει ο Ολυμπιακός ώστε να ενισχυθεί επιθετικά.

Τη λύση του Ιντέγιε Μπράουν εξετάζει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός για τη θέση του σέντερ φορ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία.

Πρόκειται για το Νιγηριανό διεθνή επιθετικό, τον οποίο η Μπρόμιτς αγόρασε 13 εκ. Ευρώ από την Ντινάμο Κιέβου ακριβώς πριν ένα χρόνο! Ο 27χρονος Ιντέγιε έπαιξε 30 παιχνίδια (τα 17 βασικός) σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν με την Μπρόμιτς και πέτυχε 7 γκολ (συν 2 ασίστ). Έχει ύψος 1μ81, φημίζεται για την εκρηκτικότητά του και είναι 24 φορές διεθνής (5 γκολ).

Στην Ουκρανία ο Ιντέγιε είχε κάνει θραύση με την Ντινάμο κι έτσι έφτασε η Μπρόμιτς να τον αγοράσει με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου!

Εξελίξεις για το αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει σε αυτή την σημαντική μεταγραφή θα υπάρξουν τις αμέσως προσεχείς ώρες, αφού η υπόθεση είναι σε εξάρτηση κι από μία άλλη παράμετρο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.