«Ο Μαρικά είπε όχι στην ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ»

«Ο Μαρικά είπε όχι στην ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ»

«Ο Μαρικά είπε όχι στην ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο ρουμανικός Τύπος αποκαλύπτει πως προτού ο Τσιπριάν Μαρικά αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ αρνήθηκε προσφορά της ΑΕΚ ύψους 400.000 ευρώ.

Ο Ρουμάνος διεθνής επιθετικός, όπως έγραψε από χθες το gazzetta.gr βρίσκεται μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει τον 29χρονο άσο συμβόλαιο που αγγίζει τα 700.000 ευρώ για έναν χρόνo με προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν.

Ο Μαρικά αποθεραπεύθηκε μετά την τέταρτη εγχείριση μηνίσκου στην οποία υποβλήθηκε και πλέον δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στο γόνατο.

Ο πρώην παίκτης της Χετάφε δεν υπολογίζεται από τον Αϊκούτ Κοτσαμάν με συνέπεια να μην συμπεριληφθεί σε κανένα φετινό ματς της ομάδας του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν πως ο Μαρικά δέχθηκε πρόταση από Χετάφε και Μπέτις αλλά προτίμησε τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του στην Κόνιασπορ έφτανε το 1,2 εκατ. ευρώ και χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ να ανεβάσει την προσφορά στα 700.000 ευρώ προκειμένου να απαντήσει καταφατικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα